20 Жовтня 2018
Перший день відкритих дверей у новому навчальному році відбувся цієї суботи – 20 жовтня!

До Чернівецького коледжу дизайну та економіки завітали учні випускних класів разом із батьками. Золота осінь огорнула у багряні шати двір коледжу, який гостинно зустрів наших гостей! Перше знайомство з навчальним закладом відбулося у теплій атмосфері.

Читати >>
12 Жовтня 2018
Богатирська сила – 2018

12 жовтня напередодні Дня Українського козацтва та Дня Захисника України в Чернівецькому коледжі дизайну та економіки відбулись спортивні змагання «Богатирська сила 2018», організовані викладачами фізичного виховання Миколою Семеном та Сергієм Головачуком, за підтримки спортивного сектору Студентської ради коледжу.

Читати >>
12 Жовтня 2018
14 жовтня – триєдине свято для всіх українців

14 жовтня – триєдине свято для всіх українців – це Покрова Божої Матері, День українського козацтва та День захисника України. Викладачі предметної (циклової) комісії соціально-гуманітарних дисциплін Чернівецького коледжу дизайну та економіки підготували цикл тематичних заходів, присвячених цим важливим подіям.

Читати >>
11 Жовтня 2018
Атестаційна комісія вивчає професійну діяльність педагогічних працівників

11 жовтня 2018 року  майстер виробничого навчання Віра Дроник провела відкрите заняття з навчальної практики для набуття необхідних професійних навиків з виготовлення одягу на тему: «Виготовлення пальта жіночого. Обробка бортів підбортами». В процесі заняття Віра Єреміївна широко використовувала міждисциплінарні зв’язки і ознайомила студентів з інноваційними технологічними прийомами та прогресивними методами обробки бортів.

Читати >>
5 Жовтня 2018
Світло серця даруємо Вам…

Сьогодні, 5 жовтня 2018 року, в Чернівецькому коледжі дизайну та економіки відбувся святковий концерт присвячений Дню працівника освіти. Зі сцени лунали слова подяки за терпіння й розуміння, відданність справі і високий професіоналізм, за добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Концерт подарував всім яскраві емоції, спогади напевно на цілий рік вперед!

Читати >>
3 Жовтня 2018
Йшлося про профілактику правопорушень

жовтня 2018 року заступником директора з виховної роботи Крістіною Зиковою та практичним психологом Іриною Горожанською була організована зустріч студентів першого курсу з працівниками ювенальної превенції Чернівецького відділу поліції, які провели роз’яснювальну бесіду на тему: «Первинна профілактика девіантної поведінки та недопущення правопорушень у студентському середовищі».

Читати >>
1 Жовтня 2018
Душу зцілює добро

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, покликаний звернути увагу громадськості на проблеми тих, хто старше 65 років, та вшанувати їх своєю увагою і допомогою. Вже 5 рік поспіль волонтерський сектор Студентської ради коледжу ініціює акцію «Душу зцілює добро», на яку відгукуються  студенти та викладачі навчального закладу. 

Читати >>
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38