30 Листопада 2019
Про незабутню мистецьку подію

Нові емоції, досвід та враження… І цінне фото з дружиною Назарія Яремчука – Дариною на пам‘ять про сьогоднішню зустріч.

Читати >>
29 Листопада 2019
В ім’я соціальної терпимості та розширення обміну інформацією про ВІЛ/СНІД

Напередодні 1 грудня, коли весь світ відзначає Міжнародний день толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей, у Чернівецькому коледжі дизайну та економіки відбувся квест «ВІЛ: факти та міфи» серед студентів першого курсу, організований практичним психологом Іриною Горожанською та студентами другого курсу Аллою Бордіянчук, Аліною Губчак, Василем Купровським і Владом Харабарою.

Читати >>
29 Листопада 2019
Сходинками професійного зростання. Частина друга

На своєму творчому полі студенти коледжу презентували колекції пальтових виробів, які виготовили, виконуючи програму навчальної практики.

Читати >>
29 Листопада 2019
Сходинками професійного зростання. Частина перша

28 листопада Державний вищий навчальний заклад «Чернівецький коледж дизайну та економіки» разом з професійно-технічним училищем № 8 відзначили 15-річний ювілей спільного професійного проекту «Сходинками професійного зростання», який було започатковано в листопаді 2004 року.

Читати >>
28 Листопада 2019
Обмін власним педагогічним досвідом

Обмін досвідом та власними педагогічними напрацюваннями – дуже важливий процес для викладачів. Адже звідки викладач черпає натхнення і нові ідеї? Частину – із фахових видань та літератури. Щось – результат власного досвіду. Але незамінним і дуже важливим є живе спілкування, творча дискусія, обговорення проблем. Саме обміну власним педагогічним досвідом було присвячене обласне методичне засідання викладачів фінансово-економічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Чернівецької області.

Читати >>
28 Листопада 2019
«Особлива відзнака» на конкурсі молодих дизайнерів одягу

Цьогоріч конкурс молодих дизайнерів одягу «Альтернатива», що відбувся 26 листопада, зібрав багатьох шанувальників моди та краси з різних міст України. Фантастично, атмосферно та яскраво сяючи у Тернополі пройшла найочікуваніша та наймодніша подія осені. На професійному подіумі, змонтованому у величезній фешн локації, були представлені й дизайнерські колекції колективу авторів Чернівецького коледжу дизайну та економіки.

Читати >>
27 Листопада 2019
Чернівецький коледж дизайну та економіки долучився до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Ми живемо вже у ХХІ столітті, проте статистика фактів насильства по відношенню до жінок є доволі невтішною. Хоча сьогодні в державі розгорнута широка соціальна інформаційна кампанія стосовно розголосу існуючої проблеми, в більшості випадків жінки-жертви насилля не готові винести на розгляд широкого загалу приховану від сторонніх очей жорстокість. Офіційна статистика відображає лише верхівку айсберга. Більшість випадків насилля над жінками відбувається, як це не сумно, в сім’ї.

Читати >>

23 Листопада 2019
Чернівецький коледж дизайну та економіки запалив свічки пам‘яті у своїх вікнах

У сьогоднішній скорботний день, коли просто навіть страшно доторкнутися до уяви тих 32–33 років, бо нормальне людське серце не може це витримувати, ми залишаємо всі справи, збираємося і поминаємо, щоб не зтоншала і не порвалася нитка від наших предків далі й далі до онуків.

Читати >>
22 Листопада 2019
Розгойдані дзвони пам’яті…

В рамках творчого проекту «Голодомор 32-33-го років. Геноцид українського народу» у Чернівецькому коледжі дизайну та економіки протягом 19-22 листопада відбулися заходи вшанування пам’яті мільйонів українських селян, які загинули мученицькою смертю, а саме: години історичної пам’яті «З присвятою замордованим голодом…», «Вони не мовчали, щоб світ знав», вечори-реквієми, фестивалі презентацій «Розірваний круг життя». Керівниками проекту є викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Галина Андросова та Ірина Добржанська.

Читати >>
22 Листопада 2019
Хоробрі серця України

Протягом 18–21 листопада в Державному вищому навчальному закладі «Чернівецький коледж дизайну та економіки» відбувся цикл заходів до Дня революції Гідності. Керівники проекту: Галина Андросова, Ірина Добржанська, Микола Семенюк.

Читати >>

21 Листопада 2019
До уваги абітурієнтів! Розпочато онлайн–реєстрацію на підготовчі курси

Для цього необхідно перейти за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/16aP8RXRgL71LRFwJadt_7gH-wQRHsUVlT-lc7m432Dc/

11B1907F-7982-481B-BF1D-C204FBAB04DD

Читати >>
16 Листопада 2019
У День студента – зорепад талантів

Студентське життя – яскраве та цікаве, сповнене різноманітних подій. Однак, серед цієї кількості заходів є один особливий – День студента. Це свято, на яке чекають, до якого ретельно готуються, яке змушує хвилюватися та частіше битися серця.

Читати >>
16 Листопада 2019
Студентам коледжу присвоєно звання Лауреата премії міського голови

15 листопада з нагоди святкування Міжнародного дня студента, в сесійній залі Чернівецької міської ради відбулося вручення премії міського голови кращим студентам закладів вищої освіти міста Чернівці. Нагороди отримали ті студенти, які проявили себе у різних сферах, зокрема громадській, науковій діяльності, творчості, високих показниках у навчанні, активну громадську позицію в житті закладу освіту та міста.

Читати >>
15 Листопада 2019
До Міжнародного дня студентів

Дорогі студенти! Щиро, по–батьківськи вітаю вас зі святом – Міжнародним днем студента! У цей день хочеться побажати, щоб роки навчання у Чернівецькому коледжі дизайну та економіки запам’яталися вам на все подальше життя!

Читати >>
14 Листопада 2019
Відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня студента

14 листопада в малій залі Чернівецької обласної державної адміністрації з нагоди Міднародного дня студентів відбулося нагородження кращих студентів Буковини. Серед них і студентка Чернівецького коледжу дизайну та економіки Наталія Писанюк. Вітаємо Наталію з відзнакою!

Читати >>
13 Листопада 2019
Відбулося нагородження студентів

Сьогодні, 13 листопада, в приміщенні лекційної аудиторії Чернівецького коледжу дизайну та економіки відбулося урочисте нагородження студентів Чернівецького коледжу дизайну та економіки, які здобули значних успіхів у навчальній, творчій, спортивній, громадській роботі та з нагоди Міжнародного дня студентів! Грамоти і подяки студентам вручили Микола Пекарський – директор коледжу і Алла Гапей – заступник директора з гуманітарної освіти та виховання.

Читати >>

8 Листопада 2019
Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Сьогодні навіть найбільша авдиторія Чернівецького коледжу дизайну та економіки не змогла вмістити всіх студентів, хто виявив бажання взяти участь у щорічній акції – Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності, тому святковий піднесений настрій панував і в інших кабінетах навчального закладу, де з радіоприймачів, телевізорів лунав голос відомого мовознавеця О. Авраменка, який складає текст диктанту останні 13 років.

Читати >>
7 Листопада 2019
Рідна мова чиста, як сльоза…

Напередодні Дня української писемності та мови, що відзначається 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора Літописця, в Чернівецькому коледжі дизайну та економіки відбулося свято «Рідна мова чиста, як сльоза».

Читати >>
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38