1 Вересня 2020
З нагоди початку нового навчального року

Для Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну цей навчальний рік має одну вкрай важливу ознаку: він – ювілейний, адже невдовзі ми відзначатимемо 80 років від дня заснування нашої Альма Матер. Це дає вагомі підстави вважати наш коледж одним із найстаріших закладів освіти Буковини. Це – наша гордість! Гордість – за той історичний шлях, який пройшов коледж, за його випускників, серед яких чимало відомих людей, котрі зробили гідний внесок у становлення і розбудову рідної країни.

На превеликий жаль, пандемія Covid–19, яка охопила весь світ і триває, а також те, що місто Чернівці перебуває у «червоній» карантинній зоні з усіма її обмеженнями для закладів освіти, змушує нас розпочати цей навчальний рік за непростих умов. І наше головне спільне завдання – максимально обмежити ризики захворювання, надійно захистити здоров’я студентів, викладачів і працівників.

У зв’язку із карантином, освітній процес з 1 вересня відбуватиметься у «дистанційному форматі». Безумовно, такий формат навчання потребує і від викладачів, і від студентів набагато більшої зосередженості, додаткових інтелектуальних зусиль. Водночас, це можливість більш глибоко опанувати сучасні інформаційно–комп’ютерні технології професійного спілкування, опанувати компетенції, вкрай необхідні в інформаційному суспільстві.

Впевнений, що висока кваліфікація і досвідченість викладачів, умотивованість і молода творча енергія студентів допоможуть подолати всі труднощі і незручності, зробити цей навчальний рік плідним і успішним. Але, як тільки дозволять обставини, ми будемо раді знову повернутися до звичного всім нам спілкування та навчання.

 

З новим 2020/2021 навчальним роком!

 

З повагою, директор коледжу, Заслужений працівник освіти України Микола Пекарський


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38