16 Жовтня 2024
Спорт – це перемога над собою

Студенти Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну повернулися зі Спортивних ігор з перемогою.

🇺🇦 На наймасштабнішу спортивну подію з усієї країни до Львова зʼїхалися фіналісти, щоб визначити найкращих у шести найбільш масових і популярних серед здобувачів фахової передвищої освіти видах спорту.

ℹ️ Учасниками фінальних змагань Спортивних ігор стали студенти Олена Вакараш, Маріна Ткачук, Максим Кобаліс, Андрій Федюк, які показали сучасний настільний теніс. Наставник, який допомагав нашим спортсменам удосконалювати техніку, проводив спеціальні вправи на увагу, спритність і швидкість реакції, – керівник фізичного виховання, майстер спорту Олександр Помогаєв.

🥈Студенти показали захоплюючу гру зі стрімкими атаками та несподіваними технічними комбінаціями. В тенісному змаганні в парному розряді серед дівчат ІІ (друге) місце здобули Олена Вакараш і Маріна Ткачук.

У винагороду переможці отримали срібні медалі та дипломи Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, які безперечно стануть мотивацією для подальших спортивних досягнень.

🙌 Вітаємо студентів! Бажаємо нових перемог і здобутків, оскільки спорт, у цілому, дуже добре організовує ритм і стимулює якість життя.


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss