9 Травня 2024
Усе в світі починається з мами

Напередодні Дня матері в актовій залі Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну запанувала затишна родинна атмосфера – сьогодні на свято завітали батьки наших студентів.

Це можливість звернутися до найрідніших людей, які з перших днів життя зігрівають своїм теплом, ласкою та любов’ю, виховують доброту і світлий розум, плекають чуйність і доброзичливість.

 

Студенти вітали зі святом своїх мам вокальними номерами та декламуванням віршів. До концертної програми обрані найніжніші і найзворушливіші пісні: «Чорнобривці» у виконанні Дмитра Білоуса, яку перекладали жестовою мовою Марія Беженар і Марія Рибцуник; «Мальви» у виконанні Іванни П’єтчик; «Соколята» – у чуттєвому виконанні музичного керівника Сергія Янушевського. Пройняли до глибини душі поетичні рядки у виконанні Анастасії Пуздряк, Олени Деліцой та Аліни Стругар.

Була й зворушлива інсценізація історії «Коли Бог творив Маму» від Яни Марусик, Наталії Унгурян та Владислава Мурараша. А далі – ефектний вихід учасниць Студентського модельного агентства «Рута» з колекцією суконь «Розкішний піксель». Настрій впродовж всього заходу створювали чудові ведучі – студенти другого курсу Анастасія Костенко та Данило Фока.

Завершилося свято врученням Листів Подяки мамам найкращих студентів – цьогорічних випускників Крістіни Капрош, Віталія Унгуряна, Анастасії Кушнір, Владислава Болбоки, Христини Іфтімічук, Катерини Топоркової, Тетяни Синиці, Катерини Мухи, Володимира Поповича, Яни Остафійчук, Марини Андрусенко, які своїми досягненнями та здобутками вписують нові сторінки в історію розвитку Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну.

Сльози, посмішки, емоційне піднесення під час заходу ще раз доводять, що Свято Матері є одне з найтепліших та душевних свят.


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss