11 Жовтня 2024
Заряджені змагатися і перемагати!

Команда Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну вдало відіграла у перший змагальний день Спортивних ігор у Львові.

Читати >>
10 Жовтня 2024
Студенти коледжу – на Спортивних іграх України

Львів цими днями буде «спортивний». Студенти закладів фахової передвищої освіти України братимуть участь у Спортивних іграх. Вболіваємо за команду Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну

Читати >>
10 Жовтня 2024
Студенти відвідали Резиденцію Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Відпочити після занять з користю – це про мешканців гуртожитку Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну. Студенти коледжу з вихователем гуртожитку Тетяною Шаргаєвою відвідали Резиденцію Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Читати >>
10 Жовтня 2024
Психологічна рівновага

До Всесвітнього дня психічного здоров’я (World Mental Health Day) практична психологиня Ірина Горожанська зі студентами першого курсу провела тренінгове заняття «Психологічна рівновага», метою якого було ознайомлення студентів з поняттям «психічне здоров’я», формування ціннісного ставлення до себе, свого здоров’я та мотивації до збереження психічного здоров’я як необхідної складової життєдіяльності успішної людини.

Читати >>
9 Жовтня 2024
Відбулося засідання атестаційної комісії

Сьогодні, 9 жовтня, у Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну відбулося перше засідання атестаційної комісії І рівня під головуванням Алли Гапей – голови атестаційної комісії, директора коледжу. Для участі у засіданні за рішенням комісії були запрошені голови циклових комісій.

Читати >>
4 Жовтня 2024
Студентська рада привітала викладачів з професійним святом

Приємною несподіванкою для викладачів Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну стало привітання зі святом Дня працівника освіти від наших любих студентів, представників Студентської ради коледжу.

Читати >>
4 Жовтня 2024
Відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти

Сьогодні у Чернівецькому фаховому коледжі технологій та дизайну з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти, ми зібралися для відзначення кращих педагогічних працівників нашого дружнього колективу і їх нагородження за особисті трудові досягнення у професійній діяльності, бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток коледжу й освіти в цілому.

Читати >>
4 Жовтня 2024
Нагородження почесною відзнакою «Відмінник освіти України»

3 жовтня у Палаці «Академічний» відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти. Найвищі відзнаки за свою працю отримали педагоги Буковини. Серед нагороджених – викладач фінансово–економічних дисциплін Світлана Душенко.

Читати >>
3 Жовтня 2024
Доступ до електронних видань
2 Жовтня 2024
Саме тут, на полях почесних поховань, ми усвідомлюємо справжню ціну нашої незалежності

Студенти та викладачі Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну вшанували пам’ять Героїв–Захисників, які поповнили небесний легіон, віддали найцінніше – своє життя, за Україну, за свій народ, за наше світле і мирне майбутнє…

Читати >>
1 Жовтня 2024
З Україною в серці

Символічно, що у день Захисників і Захисниць України у Чернівцях проходив мистецький захід – Обласний фестиваль–конкурс української патріотичної пісні «З Україною в серці». Українські сучасні і давно відомі пісні патріотичної тематики у виконанні молодих талантів звучали від душі та проходили крізь серця глядачів.

Читати >>
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss