Корпоративну годину спілкування з ароматом кави провели студенти другого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» з куратором Світланою Душенко, відвідавши приватне підприємство «Bacara Coffee».
Під час екскурсії технолог підприємства Євдокія Турянська розповіла про географію постачальників сировини, ознайомила студентів із етапами технологічного процесу виробництва зернової кави, продемонструвала лабораторні дослідження якості готової кави та поділилась особливостями створення авторської кави. Студенти мали можливість порівняти кавові зерна різних сортів й різних країн походження, ознайомитись із організацією роботи складу сировини і готової продукції та побачити роботу сучасного обладнання.
Офіс менеджер компанії Ксенія Микитюк акцентувала увагу на можливостях працевлаштування та перевагах роботи в компанії, місією якої є щодня дарувати людям відчуття легкості та пристрасті, прославляючи нову українську культуру якості й сервісу на весь світ.
🙌Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну висловлює подяку за співпрацю.
#BacaraRoastery
#BacaraCoffee