7 Червня 2024
Як студенти проходять виробничу практику

Триває виробнича практика у студентів третього курсу економічного відділення Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну.

Триває виробнича практика у студентів третього курсу економічного відділення Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну. Здобувачі освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» проходять виробничу практику згідно укладених договорів про співпрацю на підприємствах міста та області, в банківських установах, консалтингових та страхових компаніях, кредитних спілках, фінансовихй бухгалтерських відділах органів місцевого самоврядування та бюджетних установах.

Здобувачі освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» проходять виробничу практику згідно укладених договорів про співпрацю на підприємствах міста та області, в банківських установах, консалтингових та страхових компаніях, кредитних спілках, фінансовихй бухгалтерських відділах органів місцевого самоврядування та бюджетних установах.

Виробнича практика направлена на поглиблення навичок та вмінь застосовування отриманих знаньдля розв’язання практичних ситуацій та ухваленнярішень відповідно до законодавства, вивчення особливостей роботи з сучасним інформаційним та програмним забезпеченням для отримання й обробки даних у сфері обліку і фінансів, виховання потребипостійного підвищення рівня фахової підготовки та організації власної професійної діяльності.


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss