5 Жовтня 2023
4 жовтня увесь світ відзначав День захисту тварин

Цей день обʼєднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. Всесвітній день захисту тварин, що відзначається вже майже століття, заснували з метою:

🔸привернення уваги світової спільноти до видів тварин, що вимирають;
🔸усвідомлення необхідності захисту довкілля;
🔸змусити сучасників задуматися про заподіяну ними шкоду і зібрати сили на підтримку екосистеми, що страждає;
🔸нагадування, що люди та тварини мають рівні права на життя;
🔸підвищення активності у захисті тварин;
🔸боротьби з браконьєрством.

Студенти Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну теж відзначили цей день, відвідавши пухнастих мешканців Чернівецького МКП «Центр стерилізації тварин». І як завжди не з порожніми руками: вони привезли різні види корму, пеленки і медичні препарати (дуже багато пухнастиків хворіє).

Хочеться зазначити, що ця поїздка – не поодинока акція до цього Дня. Протягом семи років студенти разом з практичною психологинею Іриною Горожанською відвідують тварин, які знаходяться на перетримці у Центрі. Особливо почастішали відвідини під час війни. Це стало можливим завдяки нашим талановитим студентам, які власноруч виготовляють м’які іграшки, дитячі пледи, вишивані картини та брошки, що успішно продаються. Ідея залучення студентів до творчого процесу з нотками благодійності належить завідувачці відділенням Оксані Кусій. Вторговані кошти спрямовуються на підтримку безпритульних тварин.

🙌 Надзвичайно приємно, що до теперішніх студентів долучаються й випускники, які вносять свій вклад у допомогу хвостикам (окрема дяка групі 4–182Б – випускникам 2023 року, випускникові коледжу 2022 року – Андрієві Слюсарюку, який не припиняє допомагати й дотепер).

Дякуємо усім, завдяки кому ці благодійницькі ідеї втілюються у реальність, адже людина і тварина мають однакові права на життя і захист!

🦮 Поки ви переглядаєте цей допис і світлини, можете теж зробити безкінечно добру справу – подарувати хвостикам сім’ю і дім! Повірте, вони на це заслужили! І ви також! Бо беручи собі собаку, ви отримуєте найвідданішого і найвірнішого друга та цілий всесвіт на додачу!

🔗Щоб мати змогу краще роздивитись усіх хвостиків Центру, скористайтесь посиланням http://alfachernivtsi.com


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss