3 Жовтня 2023
Сила Нескорених!

День захисників і захисниць України нероздільно пов’язаний із розвитком війська та військових традицій. В житті суспільства традиції відіграють важливу роль. На їх основі створюються моральні ідеали, принципи і норми, які визначають ставлення громадян до своєї держави.

У свою чергу, ставлення молодої людини до країни уособлюється у таких поняттях, як «Вітчизна», «Батьківщина», а найвищим проявом любові до рідної землі є готовність боронити її ціною власного життя.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності України, війскових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню паріотичного духу молоді в Чернівецькому фаховому коледжі технологій та дизайну відбувся квест «Непоборні».
Під час заходу студенти груп першого курсу здійснили віртуальну подорож по станціях «Знавці козаччини», «Гетьмани України», «Стрілецька», «Слава України» та інших. В їх відповідях особлива увага приділялася таким питанням: тяглість українських військових традицій від давнини до сьогодення; гідне вшанування бойового подвигу, звитяги, самовідданості громадян, які присвятили життя служінню Українському народу; збереження та розвиток національних військових традицій і популяризація серед української молоді військової справи.
В організації квесту прийняли активну участь: голова студенської ради коледжу Софія Богдан, члени студентської ради: Єлизавета Григорій, Юлія Кречун, Наталія Унгурян, студенти Маріна Ткачук, Марина Шевчук, Каріна Нікіта.
Глибокі знання історії українського війська, ерудицію, кмітливість продемонтстрували студенти академічної групи 1–071 спеціальності «Облік і оподаткування», які стали переможцями квесту «Непоборні». Друге місце виборола академічна група 1–182А спеціальності «Технології легкої промисловості», на третьому місці опинилися академічні групи 1–072 спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та 1–182Б спеціальності «Технології легкої промисловості».
Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Збройним Силам України.
Молодь хвилиною мовчання вшанувала пам’ять всіх, хто поклав життя за незалежність і свободу України!
Сучасні воїни примножують і розвивають тисячолітні українські військові традиції. Війна формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Віримо, що нинішні захисники та захисниці здобудуть перемогу.


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss