27 Червня 2024
Відбулася презентація вибіркових дисциплін освітньо-професійних програм

Викладачами економічного відділення Чернівецького фахового коледжу технологій та дизайну протягом травня проведено презентацію вибіркових дисциплін ОПП «Облік і оподаткування» та ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» для здобувачів освітньо–професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр».

З метою формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачам освіти першого–другого курсів надається право вибору навчальних дисциплін на наступний навчальний рік. Вивчення дисциплін вільного вибору дозволяє студентам підсилити компетентності, які сприятимуть особистісному та професійному зростанню.

Під час презентації студентів ознайомили з метою та структурою кожного курсу, основними практичними вміннями та навичками, якими оволодіють студенти при вивченні зазначених дисциплін. Викладачі завжди ретельно вивчають запити студентів щодо їхніх професійних потреб та інтересів і реалізують їх у розробці нових навчальних курсів. Щороку циклова комісія обліково–фінансових дисциплін пропонує низку актуальних і практично-орієнтованих дисциплін, що дають змогу майбутньому фахівцеві сформувати необхідні компетентності.

Наприкінці травня студентами було здійснено остаточний вибір навчальних дисциплін, що вивчатимуться у 2024/2025 н.р. та подано відповідні заяви до навчальної частини коледжу.

 


Тематичні теги:
Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38

facebook rss