28 Лютого 2018
Студенти коледжу вибороли третє місце у брейн-рингу

27 лютого 2018 року студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з завідувачем навчально-виробничої практики Ольгою Залевською та викладачем фахових дисциплін Наталією Рошко долучилися до святкування Дня кафедри фінансів, банківської справи та підприємництва Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. «Знання економіки та фінансів – запорука соціально-економічного розвитку підприємства, регіону та держави» такою була тема зустрічі студентів.

Читати >>

23 Лютого 2018
Пам‘ятаємо…

23 лютого в Чернівецькому коледжі дизайну та економіки відбувся вечір-реквієм «Майдан: крізь душу і серце». Метою заходу було вшанування пам’яті тих, хто чотири роки тому вийшли на площі міст аби захістити власні права і боротись за незалежність України.

Читати >>

23 Лютого 2018
Студенти мали можливість почерпнути нових та цікавих знань

22 лютого студенти Чернівецького коледжу дизайну та економіки разом з викладачем Ярославою Шереметою відвідали чергові лекції формації «15Х4» в приміщенні Чернівецької міської ради.

Читати >>

23 Лютого 2018
На глядачів чекає захоплююча феєрія краси і талантів!
22 Лютого 2018
Відбувся обласний етап олімпіади з української мови

Cьогодні у Чернівецькому коледжі дизайну та економіки відбувся II (обласний) етап VIII Всеукраїнської олімпіади з української мови. Організатором проведення заходу стала Рада директорів закладів вищої освіти Чернівецької області, які здійснюють підготовку молодшого спеціаліста. У конкурсних випробуваннях свої знання продемонстрували учасники з 17 коледжів і технікумів Буковини – шанувальники рідної мови. Цей творчий конкурс є одним із найпрестижніших, бо це не тільки випробування сил, вмінь і навичок, але й особлива атмосфера змагання інтелекту, вияв творчих здібностей, чудова нагода продемонструвати високий рівень знань рідної мови.

Читати >>

20 Лютого 2018
Увага!
15 Лютого 2018
Завершила роботу експертна комісія

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 19 січня 2018 року № 044–А оприлюднюємо висновки експертної комісії за результатами проведення акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.03050801 «Фінанси і кредит»:

Експертні висновки акредитаційної експертизи

Порівняльна таблиця відповідності

Читати >>
14 Лютого 2018
День всіх закоханих

За традицією, креативно та весело студенти Чернівецького коледжу дизайну та економіки відсвяткували День святого Валентина. Романтичний перфоманс «Формула кохання» став атмосферною подією, яка запам’ятається несподіваними миттєвостями радості, щирого сміху, нових симпатій та яскравих вражень. В конкурсній програмі взяли участь студенти першого курсу, четверо юнаків та четверо дівчат, які виборювали перемогу за звання «Найкраща пара», виконуючи різноманітні творчі завдання та демонструючи власні таланти.

Читати >>

14 Лютого 2018
Акредитація спеціальності

У Чернівецькому коледжі дизайну та економіки проходить чергова акредитаційна експертиза підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності «Фінанси і кредит» («Фінанси, банківська справа і страхування») у складі експертної комісії Міністерства освіти і науки України: Сокиринської Ірини Геннадіївни, завідувача кафедри фінансів Національної металургійної академії України, кандидата економічних наук, доцента (голова комісії) та Крисака Андрія Олексійовича, голови циклової комісії економіки та фінансів Вінницького технічного коледжу, викладача вищої категорії.

Читати >>
8 Лютого 2018
До зустрічі 14 лютого!
6 Лютого 2018
Відбулася нарада–семінар

Сьогодні в лекційній аудиторії відбулася нарада–семінар, під час якої педагогічним працівникам коледжу надано роз‘яснення щодо нарахування заробітної плати у зв’язку із змінами в оплаті праці, що відбулися з 1 січня 2018 року.

Читати >>

6 Лютого 2018
Студенти висловлювали власні бізнес-ідеї

05 лютого студенти Чернівецького коледжу дизайну та економіки взяли участь у бізнес-тренінгу національної платформи бізнес взаємодії в межах проекту Міжнародної організації з Міграції, який фінансується Міністерством міжнародного розвитку Великої Британії (DFID). Після відкриття заходу модератор Олар Ірина, яка є головою правління відокремленого осередку ВМГО «АЙСЕК в Україні» в місті Чернівці, ознайомила учасників з можливостями і перевагами онлайн Бізнес-платформи для підприємців та людей, які хочуть розпочати власний бізнес.

Читати >>

Copyright © 2016 - 2021
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ
+ 38 (0372) 57-34-09, 57-35-28, 52-47-51, 52-73-00 collegeofdesign.cv@gmail.com
Приймальна комісія ЧКДЕ + 38 (0372) 52-57-38